Retourneren

Alle bestellingen worden professioneel verpakt en gecontroleerd in ons magazijn. Mocht je bestelling schade op hebben gelopen tijdens het verzendproces of ben je niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen punt. Retourneren kan altijd binnen 30 dagen. Je dient je bestelling retour sturen in de originele verpakking. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Uiteraard vergoeden wij deze wel wanneer je een verkeerd of defect product hebt ontvangen. Je kunt je retour aanmelden via het onderstaande formulier waarna wij deze zullen beoordelen en goedkeuren. We storten het aankoop bedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst terug.

Let op de volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Maatwerk producten (flessen met naam of bedrukking)

Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt vervolgens nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen en het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug te krijgen. Je kunt je bestelling retour sturen in de originele verpakking, in de meeste gevallen met brievenbuspost. We storten het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.

Let op! Omdat wij maatwerk producten leveren is het alleen mogelijk deze te retourneren wanneer je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen. 

Je kunt je retour hier aanmelden.

Toch niet tevreden?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@bedrukkenmetnaam.nl. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je klacht op een nette manier op te lossen. Leidt dit toch niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Terug naar boven